DiecastCarsBG

Дата и час: 10 Сеп 2010, 00:15

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: За потребителите с неработещи пощи
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2009, 23:55 
Модератор
Аватар

Име: Ivaylo
Колекционирам: 1:18, 1:72 и 1:87
Ако имате имейл адреси в abv.bg, които използвате при регистрацията си във форума, моля да проверите дали имейлите ви работят! Ако даден имейл не е бил ползван повече от определен период от време (вижте в условията на АБВ), то той бива деактивиран.

Възможно е това да важи и за други безплатни имейли!

Ако имейлът ви е деактивиран, всички известия от форума, абонаменти за теми, лични съобщения, ако някой ви пише от форума и т.н. биват върнати обратно в администраторската поща на форума.

Имаше периоди, в които на ден се връщаха по 30-40 писма! В момента намаляха до 10-ина на ден, но пак е много.

Моля да следите дали имейл адреса ви е активен! Това е много важно за вас, тъй като ако забравите паролата си, няма да има как да ви бъде изпратен имейл с нова парола, също така няма как да получавате известия от форума и имейли от други потребители.

Ако всичко е наред с пощите ви, пишете в темата, за да проверя дали проблемът не е другаде!

Благодаря!

Продавам модели 1:18 - щракни тук!

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Заглавие: Re: За потребителите с пощи в ABV.bg
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2009, 11:36 
VIP потребител
Аватар

Име: Костадин.
Колекционирам: Porsche 1:18
Не знаех затова :? , мерси за инфото Ивайло :cheers:

1:18, 1:24, 1:500 на Maisto, Bburago, UT models, Herpa...
1:43 Porsche и редки Руски модели...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2009, 15:14 
Аватар

Име: Денис
Колекционирам: 1:18, 1:43
Аз също имам поща там.Активна е.А къде мога да намеря условията на АБВ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2009, 15:23 
Модератор
Аватар

ms_power написа:
Аз също имам поща там.Активна е.А къде мога да намеря условията на АБВ?

https://passport.abv.bg/terms.html

Ако не се лъжа, максималният срок беше 90 дни (3 месеца), но имам някакъв спомен, че ако до 40 дни не си влизал в пощата, тя остава запазена, но просто трябва да я активираш отново.

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Заглавие: Re: За потребителите с неработещи пощи
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2010, 16:40 
Модератор
Аватар

За съжаление отново повдигам темата, тъй като за период от 3 дни в пощата се връщат над 50 недоставени имейла. Понякога достигат до 150 седмично, което не е добре.

Забелязвам, че има не повече от 10 потребителя, чиито имейли не приемат писмата и те се връщат обратно в пощата на форума. Опитвал съм да се свържа с въпросните потребители, но някои от тях явно вече не посещават форума.

Вероятно се е случило следното: Потребител с безплатна поща (примерно АБВ) се абонира за 10 теми във форума. Минават месеци и той спира да проверява форума и пощата си, вероятно защото е сменил имейл адреса си и е забравил за стария. След дълго неизползване имейлът бива деактивиран и напрактика спира да съществува. Абонаментите към 10-те теми обаче остават и при всеки нов отговор в някоя от темите, форумът опитва да изпрати имейл с известие до неактивния имейл, което няма как да стане, затова накрая имейлът се връща със съобщение, че не може да бъде изпратен.

Казано накратко, заради потребители, които се абонират за теми и след това зарязват и темите, и пощите си, всяка седмица администраторският имейл на форума се пълни с десетки и дори стотици имейли, а самата система се мъчи да изпраща имейли с известия за тоя дето духа. :|

Надявам се след това съобщение да обърнете внимание дали пощите ви са активни или поне да премахнете абонаментите за теми, ако не ги ползвате.

Като превантивна мярка ще спирам опцията за абонамент на потребители, от които получа 10 върнати известия. Тъй като се уморих да издирвам всеки поотделно и да моля да провери активността пощата си и настройките за спам, нека хората ми пишат, ако опцията им за абонамен не работи, за да изясним причината.

Благодаря за вниманието!

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]