Некоректни обяви

Основни правила на форума, съобщения и предложения.

Некоректни обяви

Мнениеот Lord Varvar » 05 Мар 2023, 19:36

Здравейте колеги,
не зная дали тук е точното място за тази тема и за това модераторите могат да я преместят или пък изтрият ако сметнат че не е нужна.
За какво става на въпрос, в последно време /става на въпрос в последните 10 месеца/ постоянно се натъквам на остарели обяви който не са изтрити ит създателите си и съдържат невярна, неточна, непълна или в най-добрият случай остаряла информация. Тези обяви не са приключени когато са изтекли или пък моделите в тях са продадени и все още седят снимки и обявени цени.
Миналата година писах ЛС на един колега и го чаках повече от един месец да ми отговори и да ми каже, че всичко в обявата му е продадено, а в тази обява има 20 модела и 173 снимки /ако съм ги пробройл правилно/ Апропо обявата още се води активна в нея нищо не е променено, упоменато или изтрито.
Друг случай горе-долу по същото време /преди 5-6 месеца/ друг колега, купувам модел от него и след време се пресещам че искам още един модел, пиша му той по същият начин: Продаден е. Пак същата история нищо не е променено в обявата, даже все още се „продава“ и този модел който вече е при мен.
Трети случай от най-скорошно време. Обява с определени изисквания в нея, друг колега я е повдигнал /да в случая аз имам „вина“ че не съм погледнал че датата е от миналата година/ но и в нея нищо не е променено, не е изтрита когато е изтекъл срока, не са отметнати новите условия. Нищо.
Четвърти случай /той е принципен/. „Сто“ образно казано модела и на продадените пише „продадено“, е какво хвалите се че сте ги продали? И не искате да ги махнете от обявата си.

Та да си дойдем на думата.
1. Колеги, не можете ли да си управлявате обявите?
2. Не знаете как да ги управлявате /в смисъл когато продадете нещо да изтриете снимките и цените за да не товарите страниците когато някой разглежда/?
3. Не можете да напишете новите условия при който ще се провеждат сделките с вас?
4. Не можете да напишете в заглавието на темата „За триене“ когато продадете това което искате?
5. Не можете да напишете на модерато за да изтрие вместо вас темата ви?
6. Не можете да изтриете всичко и темата и първият ви пост да е празен и който погледне да знае че всичко е приключило?
Честно казано не мога да ви разбера. Мързи ли ви или просто като си вземете парите почва да не ви пука и да става каквото ще, „След мен и потоп“?

Аз предлагам за да няма в бъдеще такива недоразумения, да си изтрият обяви който са на повече от 6 месеца.
Или друг вариант да се даде време 10-20 дни всеки да си оправи обявата и да пише на модератор, че тя е активна и след това да се изтрият старите обяви.
"Добрите шофьори имат остатъци от насекоми по страничните си прозорци"
ИзображениеИзображение
Аватар
Lord Varvar
Porsche фен
Porsche фен
 
Мнения: 1513
Регистриран на: 03 Фев 2007, 23:24
Местоположение: Враца
Име: Александър Войчев
Колекционирам: най-вече Поршета в 1:18

Назад към За форума - правила, съобщения, предложения

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron