.... а колко още имат да му пламват, като знам в този мащаб какво разнообразие на Бел Еъри има... Кеф ти с гумени колелца или с пластмасови, кеф ти с метални дъна, с тавани или кабрио, абе въобще има си още матрЯл! Относно последно показания модел, тази комбинация в червено с бял салон или обратното ми е една от любимите за такива кабриолети! Много хубаво сет-че си взел на Мачбокс, реално това е най-хубавата серия "Премиер", които са с гумени колелца!
ААААААААААААААААААААААААА лудница. Що си я написал с малки букви и светло синьо. Кьорчо не я види бе хахахахаа. Страхотни шевита, страшно ме кефят. Даже преди време, когато още имах витрини с 1-64, тези акулки бяха със специално сепаре.
И една вечерна порция Мачбокси Стари и поучукани,но пък много ме радват
Chevy'57-Matchbox Този модел има голям сантимент за мен.Точно такава ми подари баща ми преди повече от тридесет години и това беше първата количка която имах
Често казано има модели, които по ми харесват в автентичния си поочукан вид, от колкото, блестящи с готини джанти Тия шевита са от тези модели Страхотни са адаш