mercedes-230-e написа:това е най мразената дума-ТЪРПЕНИЕ- при един колекционер .най ужасното и дълго нещо на света![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vwniki написа:mercedes-230-e написа:това е най мразената дума-ТЪРПЕНИЕ- при един колекционер .най ужасното и дълго нещо на света![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама на пълно подкрепям Любо
ivanofff написа:vwniki написа:mercedes-230-e написа:това е най мразената дума-ТЪРПЕНИЕ- при един колекционер .най ужасното и дълго нещо на света![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама на пълно подкрепям Любо
Трябва да свиквате с тази дума и да сте търпеливи. Хубавите работи стават бавно и точно за моделите, които търсим се нуждаем от много търпение и търсене!
mercedes-230-e написа:стига бе вие сте извратени. аз лично си признавам че нямам търпение за нищо и направо съм като буре с барут и запален фитил.
като взема нов модел направо прегарям докато не го докопам. а вие ми говорите за търпение. нямам такова .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bi-BiB написа:Браво, Яска, искрено ти завиждам - "на лов" си за 5 красиви камиона! И накрая ще си направиш сет. И ще си ги сложиш на рафта един до друг, защото просто така си вървят - заедно. Когато си правя подобни сетове, мира не ми дава, докато не ги изловя всичките рибоци в е-залива. Кефът е в лова/риболова.
kok2010 написа:Много добре сложена композиция,ноооо с огледалата ще е по добре
azata написа:Сълзичка е МанаАз си мислех,че при моделите на камиони огледалата са сложени заводско.Или само при някои модели е така?
Назад към Мащаби 1:32, 1:64, 1:72, 1:87 и др.
Потребители разглеждащи този форум: blagovest yankov и 2 госта