Diokksin написа:Няма как да не залежават при положение че няма кой да ги купува. Аз ако бях родител нямаше да давам по 3 лева за количка, която детето ми да счупи за няколко седмици, пък колекционерите колко сме дето точно HW купуваме ...
TheDevilTwin написа:Diokksin написа:Няма как да не залежават при положение че няма кой да ги купува. Аз ако бях родител нямаше да давам по 3 лева за количка, която детето ми да счупи за няколко седмици, пък колекционерите колко сме дето точно HW купуваме ...
Това са пълни глупости... откакто се помня, винаги тези колички са стрували толкова. Когато бях 12-годишен, също струваха 3 лв., а изработката беше едно към едно - пластмасово шаси, салон и колелца с метално купе. Може да се счупи за няколко седмици единствено ако детето ти я хвърля през балкона. Тези модели са доста по-идиотоустойчиви например от старите Гами, Бурагота или Майсто.
Проблемът произлиза от неспособността на вносителите да зареждат редовно магазините си, а не поради липсата на клиенти, които да купуват колички. Нормално за нашите географски ширини е един магазин да се зарежда веднъж на три месеца. В САЩ зареждат всеки месец, но там пазарът е друг - тук явно и 3 месеца им се виждат прекалено кратък период. Когато стоката се разпродаде, запълват със същите стари партиди, които вече хората са ги изкупили и поради това застояват. За целта е необходимо да се зарежда редовно, но в по-малки количества. Така и агнето цяло, и вълкът сит!
Назад към 1:32, 1:64, 1:72 и др.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта