svetlio написа:Рискувахй, вземи го и ако всичко е наред пиши и ние да си вземем по една, даже по още една.!!!!!
Докато пристигне да ти каже, няма да има вече

svetlio написа:Рискувахй, вземи го и ако всичко е наред пиши и ние да си вземем по една, даже по още една.!!!!!
MuHaTa написа:Мдаа, евтиното излиза скъпо.. или ти връзват тенекия. Тракинга се оказа фалшив ( активен, но сочещ към друга пратка с друг адрес, учудващо( или пък не) пак в София
![]()
). Минуса е, че трябва да изчакам до края на периода за доставка, за да повдигна диспута..
MuHaTa написа:Не ми дава да отворя кейс, понеже в системата на ибей не е маркирана като доставена, а като все още доставяща се (казва ми, че трябва да изчакам до края на estimated delivery-то и тогава, 11 юли). Появиха се доста оплаквания в профила на продавача от същото нещо, а и не отговаря на съобщения.
MuHaTa написа:Не ми дава да отворя кейс, понеже в системата на ибей не е маркирана като доставена, а като все още доставяща се (казва ми, че трябва да изчакам до края на estimated delivery-то и тогава, 11 юли). Появиха се доста оплаквания в профила на продавача от същото нещо, а и не отговаря на съобщения.
Назад към 1:32, 1:64, 1:72 и др.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта