от svetlio » 02 Яну 2025, 17:31
Здравейте на всички колеги, ентусиасти, наблюдаващи, сглобяващи и всякакви колекционери!
Първо да си честитим Новата 2025 година, да сме живи, здрави, щастливи, засмяни и изобщо всичко да ни е наред в живота !!!
И от тук започват проблемите......
И моя педал на спирачката падна. точно демонстрирах как светят задните стопове и той изпадна !!!! Ще търсиме начин със Златко да го поставим където трябва, а дано...../ Златко е човека, който го сглоби, при мен няма нито място, нито вяреме/.
Падна и на слитера единия държач. Не се изгуби, наличен е, ще се лепи.
Вкарах навътре единия заден мигач - оправих го, не хващайте модела отпред и отзад, дамо отстрани за ПОД вратите.
Задният "DRS" , демек споилера, издържа по чудо едно вдигане на модела и освен, че се затвори нямаще поражения.
Огънах от пускане на двигател и светлини всичките ръчки около кормилната колона, не се счупиха, но засега спирам демонстрациите.
Потвърждавам оценката , че е ненужно усложнен и има части, които след сглобяване не се виждат. Можели са да съкратят доста части и така да стане и по-евтин, и по-бързо сглобяем.
Засега все още съм в еуфория от това любимо на всички ферари. пък ми е първият модел 1:8, само времето ще покаже дали ще съм навит и на други толкова голями модели.
Начало на колекцията ми - 2001 година/пазя си и ламаринените играчки от 1971/
Член на клуб "Автомодели" от 2003 година/ченчих си моделчета още в трети клас,1973/
Имам известен опит в производството на автомодели.
Никога не се срамувайте от хобито си/ те не разбират и затова са нервни/
Колекционирайте това, което ви е на сърцето/с един поглед се успокоявате/
Най-добрите за мен са Хенри Байгент, Доналд Кауфман, Джералд Уингров и още стотици като тях.