Bat_Gele написа:Привет,
приключихме годината подобаващо,събрахме се пак доста хора и някои от нас откарахме до късно!
Ще има доста снимков материал и ще се убедите сами колко добре се получи!Благодаря на всички за ентусиазма,за мен беше удоволствие!

Bat_Gele написа:Привет,
приключихме годината подобаващо,събрахме се пак доста хора и някои от нас откарахме до късно!
Ще има доста снимков материал и ще се убедите сами колко добре се получи!Благодаря на всички за ентусиазма,за мен беше удоволствие!
ето и снимките, като на последната липсват жените които гледат телевизия в другата стая, commodore2 (стефан) който си тръгна по рано и разбира се фотографът:

Не ща да ви виждам повече..............за тази година

gelov69 написа:Баси пияниците![]()
![]()
![]()
![]()

gelov69 написа:Баси пияниците![]()
![]()
![]()
![]()

! А пък Краси , ти много лесно можеш да си решиш проблема- продаваш къщата и купуваш модела - разбира се, че после няма от къде да те изгонят

, установихме, че много разбираме от силиконови женски гърди, както и от всичко останало и видяхме много страхотни модели.

Бърз върпос - Диаблото оранжево ли беше? Струва ми се, че виждам два модела на Борко и на Драганов, но може и да се лъжа. 

Ивайло написа:Добре, 1:18 е представено прилично.Бърз върпос - Диаблото оранжево ли беше? Струва ми се, че виждам два модела на Борко и на Драганов, но може и да се лъжа.

Ивайло написа:Добре, 1:18 е представено прилично.Бърз върпос - Диаблото оранжево ли беше? Струва ми се, че виждам два модела на Борко и на Драганов, но може и да се лъжа.

Все си мислех ,че само на голфове се прави това.

Назад към DiecastCarsBG - новини
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта