1.За да си направите рег.номер, първо влезте в този сайт.
2.В моя случай ще правя немски рег.номера. Пишете номера, който искате (в моя случай първата буква е M, тъй като номера ще бъде от Мюнхен):

След това, тъй като не можете да свалите картинката на номера, принтирайте екранът с бутона Print Screen. След това влезте в Paint или Photoshop (аз използвам Photoshop, тъй като ми е по-лесно).
3.Изрежете всичко излишно, така че да се получи това:

След това използвайте Paint Bucket Tool (G) и с бял цвят запълнете празното пространство, за да стане така:

Надявам се видяхте разликата, ако не тогава сте за очен преглед...

4.Сега е ред на допълнителните стикери, всеки от които е характерен за дадена област в Германия. Тук можете да научите повече. През 2013 се използват оранжеви стикери. Аз ще използвам Баварски стикер. Тук от моя албум можете да си изтеглите стикерите за безопасност! На тази снимка има всички стикери:

Ето и какво трябва да получите след точно оразмеряване и наместване:

5.Време е за оразмеряване. По принцип за повечето модели в 1:18 размерът е 0.62 cm x 2.89 cm, но за най-сигурно измерете сами, за да сте сигурни:

Измервате точно и чрез Image Size оразмерявате. Запазвате номера и влизате във Word. Поставяте двата рег.номера. При моя модел предния номер е малко по-голям от задния:

След това принтирате!
6.Върху принтираните номера залепете парче тиксо, за да се добие малко по-голяма реалност:

На снимките явно тиксото играе лоша шега и номерата изглеждат ужасно, но на живо са съвсем нормални. Та ето и крайния резултат:

Надявам се да съм бил полезен! За всякакви въпроси можете да се обърнете тук в темата или на ЛС!