Случи ми се затишие от няколко месеца в мащаба поради грандиозни промени в личен план - преместване в ново жилище и започване на мечтаната работа. Не че не съм имал време да работя по модели и да снимам, даже висящите ми проекти са повече от всякога. Отлагах следващи ревюта, защото исках да пусна една специална кола за мен. Вече сме обсъждали колко редки са Омега А, което ме кара да следя за всяка позната и новооткрита, най-вече комбитата, които обожавам, заради
семейната ни красавица от преди години.
През 2019 г. попаднах на една бежова, в много добро състояние, с любими джанти и готин цвят. Към онзи момент все още въобще нямаше Омега А комби на модел. Издадоха я първо в синьо (досущ като семейната), после в това бежово. Като знаех, че ми предстои да се нанеса непосредствено до паркинга, който обитава, се надявах да снимам модела с 1:1 и отлагах да отбележа преместването ми с тези кадри. За жалост, колата не съм я виждал от септември, а
номерът ѝ няма ГО. Но пък споменът за нея е на
новата ми витринка. Отбелязвайки този нов период в живота точно с този модел, свързан със специално за мен място, се чувствам още по-вдъхновен да се развивам в човъркането по модели, боядисването, фотографирането и всичко, свързано с хобито. И да знаете -
форумът ще цъфти, защото аз другаде няма да си споделям радостта от любимите коли и техните малки копия.
1992 Opel Omega A2 Caravan 137 rembrandt silber metallic |
Whitebox | CLC342N
_____________________________________________________________________Съдържание на колекцията ми