nenejlhuka написа:Страхотна колекция, браво! Нов съм в Diecast общността, но пък вече имам доста добра колекция (ще покажа снимки по-късно в нова тема). Какво ви е мнението за Porsche 934 на Exoto? Търся си запълване на "дупката" на рафта и този бранд ми се вижда доста читав.
Благодаря.
Ще чакаме снимки на твоята колекция.
За Поршето, естествено, че когато става дума за Exoto си говорим за едни от най-добрите предложения (от едно време). Сега има и доста други фирми който предлагат доста модели на Порше.
Въпросите който трябва да си зададеш са:
Колко пари ти се дават?
Имаш ли достатъчно място за предполагаемата ти колекция която искаш да имаш?
Порше основна марка ли ще са ти? (или както при мен например Ламборджини ми е в периферията на желанията ми и си позволявам да си купувам по-евтини алтернативи)
Ако си още нов в колекционирането на модели трябва да предвидиш и смяна на "настроенията" в някой момент. Аз например не купувам вече Поршета, а пък в началото исках да имам всичките.
Но като цяло проблемът с който се сблъскваме всичките в един момент - това е мястото и той трябва да се предвиди по отрано. Ако нямаш място купуваш скъпи модели, ако имаш място може и някой по така . . .