Да ви приветсвам с добре дошъл. Виждам че сте фен на Мерцедес. Доста модели има от марката в този мащаб и общо взето за всеки джоб. Очаквам и следващите ви модели.
Здравейте колеги, ще ви представя едно нещо, което не е кой знае какво, но ми лежи на сърцето като паве на шосето.
Много благодаря на golf за тази придобивка Welly Ford F1 Pick-Up 1951г. 1:18 Made in China Леко е прашясало отвътре, но е в "чисто ново" състояние. И да вземат да се засрамят Revell и Minichamps - това е Welly, но му се отваря и багажника бахти
Последна промяна The_One на 22 Фев 2015, 17:33, променена общо 1 път
Много си падам по пикапи. Онзи ден гледах едно El Camino, пак на Welly. Тук ме изненадаха с активната врата отзад. Истинска класика, с дебелите тръби отпред.
Аз също харесвам пикапи, но в 1:18 купувам само много, много, много отбрани неща, които най-много ми харесват. Този пикап го имам от 2 години в 1:60 и ми беше станал една от най-любимите колички в малките мащаби. Когато видях обявата в 1:18 не устоях и сега изобщо не съжалявам.
И докато съм на вълна пикапи да пусна два дърти шевролета преди да съм продължил с мерцедесите.
Mira Solido Chevrolet Panel 1950 1:18 Made in China
Не блести с добра изработка, но имам особена слабост към такива стари американски ванове, а и с тази мърсотия по него нямаше как да го изпусна.
Sun Star Chevrolet Pick-Up C-10 Stepside 1965 Made in China
Доста приличен модел за цената си. След време когато всички производители започнат да правят запечатени консерви или пластмаси ще оценим добрите стари метални модели. Дразни ме, че гумите са малки.
И сега двата заедно. Пикапът изглежда доста по-голям.
Овцете ми обраха точките. Не се шегувам, наистина пасват точно на пикапа. Много си прав, че скоро ще оценим старите метални модели, като започнем да треперим за стъклата и фотоеца на смолите. Мръсният ван го помня от сбирката и е с много хубав цвят на живо. Чудя се дали няма как Бай Стан да го нацапа още по-качествено, даже със следи от чистачки.
Ами то тези пикапи са ползвани за аграрни цели, не за гъзария както е сега. Не знам в САЩ дали има Гергьовден Ф'цата е набарала някфа нива със странни вискоки растения край Петрич явно и се е напасла
Идеята за следите от чистачки ми харесва, ще видим дали ще се престраша да го пратя за още мърляне.