Здрасти, временен проблем на DNS сървърите на Интернет доставчика ти е най-вероятно. Изчакай 2-3 дни ако не се оправи само, се обади направо на доставчика ти. Аз наскоро имах подобен проблем, с друг сайт де.
Чао!
milski написа:Здравейте!Харесах си два модела в ebay,от един търговец.Не мога да разбера как да ги отбележа,че ще ги купя,но в същото време да изчакам търговецът да ми прати цена за комбинирана пратка.Ще съм благодарен,ако ми помогнете.
WeltherrschafT написа: Очаквам от доста време две моделчета от братски Китай, обаче...
WeltherrschafT написа:И аз имам един въпрос. Очаквам от доста време две моделчета от братски Китай, обаче
ми се струва, че бая се забавиха - крайният срок за доставка е след 3 дни на 27-ми.
Никога досега не ми се е случвало да чакам толкова, а са изпратени на 26-ти януари,
за съжаление няма tracking и не знам къде се намират. Да изчакам ли да изтече срокът
или да му пиша на оня, че ми ги няма още моделите. Няколко дена преди това пак от
Китай на далеч по-висока цена ми беше изпратено нещо друго и го получих след 10 дни.
longfinmako написа:Аз днес се натъкнах на следната ситуация![]()
От няколко дена дебна един Мерцедес Е-клас на Херпа и оставаха 12 минути до края.Цената беше 0,99 фенинга и само един бид..........и в един момент,на десетата минута преди изтичането на времето,търгът беше прекратенДа не ми е отчитал правилно броячът,поради някакво закъснение от интернет.Нямам идея
Или просто,продавачът е видял,че няма да може да вземе необходимата цена за модела.В такъв случай пък,този,който е направил един залог,ще прибере моделът за няма и паунд
Назад към Магазини и общи поръчки
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта