Наскоро бях малко на почивка в град Елена. И какво да си купя за спомен, моделче. В един магазин бяха наредили доста WELLY-та, и си харесах едно БМВ Изетта.
Обаче отзад, заради пустия механизъм не е много добре. Ще трябва да мисля нещо. Даже викнах фотограф за снимките.
Като фен на триколките, си взех ето този пожарен "камион". Не съм сигурен за мащаба, че малко голям ми се вижда. Но пък е Шуко, и е лимитиран. Не пише и марка, нещо с гугъл нищо не открих. И все пак, модела.
Ами имам едно много симпатично Ланд роувърче. Карарама 1:72. Доста детайлно, стъклени фарове, гумени гуми, окачването отдолу. И уж само няколко снимки, пък...
Браво за снежните снимки, Златко! Май са със светкавица? Бях забравил колко е приятно да се снима на сняг и скоро ще покажа какво се получи от последната ми занимавка.
От изминалото VW-експо си взех един Кафер, доста изгодно. Позамислих се малко, пък видях мащаба. Предимно на Китайски, иначе си има холограмен стикер. Както и да е симпатично моделче, като се пипне тук там ще стане чудно.
На скоро си харесах един hot wheels, стар Американски мускул. Даже не му погледнах марка и модел. Попрепипах го, даже ме е яд че не снимах доработките. Малко детаил по стопове, фарове, лайстни и чистачки, черно по буферите на броните. И най важното, промених му стойката,добавих му ауспуси, и го прелакирах.
Трябва да си намеря малко по голямо огледало, което да не раздвоява образа под ъгъл. Марш във витрината. Така и така ги бях наредил та им врътнах и едно видео. https://www.youtube.com/watch?v=EGTd1h8B49A