Национална среща на колекционери в гр. Бургас 7.06.2025

Новини, свързани с хобито в България.

Национална среща на колекционери в гр. Бургас 7.06.2025

Мнениеот a1_modelcars » 28 Мар 2025, 21:29

Здравейте колеги,
Мой приятел колекционер на модели организира събитие среща в гр. Бургас на 7 юни 2025г. от 10.00 в Техникум по Автотранспорт. Вътре в училището ще можем да се съберем колеги колекционери и да покажем моделите си. Ще има място и за търговци. А в двора на училището ще има представени класически и спортни автомобили. Ще се радваме, ако се присъединят хора от цялата страна. Ако имате въроси, можете да ми пишете. Последната среща в гр. Бургас през 2019год. се получи много добре. Ще се радвам да направим още една такава. Така, че всеки е добре дошъл.
a1_modelcars

Име: Андрей
Колекционирам: 1/18

Re: Национална среща на колекционери в гр. Бургас 7.06.2025

Мнениеот BENZINO » 29 Мар 2025, 21:35

Очаквах още миналата година включване от теб :D Лично аз ще намина с удоволствие. Апелирам и всички стари коланги. Айде, крайно време е да се видим отново. :)
BENZINO
BMW фен
BMW фен

Колекционирам: миришещи картинки

Re: Национална среща на колекционери в гр. Бургас 7.06.2025

Мнениеот valllleri » 02 Апр 2025, 10:31

Както знаете, за мое огромно съжаление, форумът си заминава. Просто този вид комуникация има все по-малко и по-малко привърженици, отделно стари колекционери повече не влизат тук, поради това, че (най-вече) са си забравили паролите...
Така мразя Фейсбук, пълен с хилещи се разбирачи на всичко, но засега там най-много хора влизат. Така че, колеги, предлагам да пуснете събитието там, в групата на Илко - "Легендарните автомобили". Да се надяваме, че в Бургас ще дойдат доста стари и нови приятели и колекционери, да се надяваме, че и във Велико Търново, мисля, че и в Габрово след това ще дойдат. Аз самият засега смятам да се разходя на всички тези мероприятия, разбира се, ще нося модели за продаване. И дано да няма критики след всяко от събитията, а да се видят положителните страни.
valllleri

Назад към DiecastCarsBG - новини