Москвичите са най-много чаканите, фермани се пишат по групите са тях. Тая любов към едни доста лоши автомобили не умира. Разбирам ги хората донякъде, били са като член от семейството.
Бюджетния вариант на този модел. Леко тегав , но журналката е трудно откриваема и с несъобразена цена. Третия вариант е прескъпата смоларка, ама за мен не е оферта, щото, нали смоларка...
Това и аз го взех като журналка и директно го пуснах за продажба. Супер зле беше журнлакат, а някои продавачи искат 70-80 лв. Безумие. Добре че се отказах да събирам Ферарита след 2000-та година, може би ще се пречупя за смолно F80. Като гледам още ги въртят тези скъпотии, че и цвят може да си избираш, гледах лилаво и ми хареса .
След доста перипетии успях да си намеря пак такова 512BB + 512BBi.
Всеки път като ги видя тези модели и се повтарям, но хобито и в частност мащаб 1:43 върви назад за мен. Отливката тук е масивна, отделно голямата екстра с активните капаци. Бяха скъпи модели като нови, но не е и недостъпни. Сегашните нови модели са като хартиени.
Те и истинските нови поколения автомобили са в извстна степен хартиени в сравнение със старите машини. И аз мисля, че им липсва масивност на по-новите модели.