скоро ще го затварям, почти съм готов.

Като я приключа ще я наснимам както трябва, сега само няколко за ъпдейт 

Каква красота и детайлност.
. За сега направих стъпка едно и две, които отнеха около 2-3 седмици работа, но съм доволен от резултатът. Както казах вече, моделът в 1/43 е мнооооого по-добър от този в 1/24 и всъщност работата е по-лесна....като изключим детайлизацията. Признавам си, че окабеляването на двигателя ми взе здравето и само то продължи 10ина дни от 3те седмици. Харесват ми добавените дребни детайли като пожарогасителя например
Окачването също е много добре направено и нямах никакви проблем при набутването на толкова много дребни части на едно място.

. Освен това преглеждайки темата видях, че не съм пуснал снимки от горния модел (Ferrari 330 spyder), който е завършех отдавна, но аз не харесвам крайния резултат. Та накрая ще има и една негова снимка за разкош.

, но пък иначе е скучно

. Изгледах една купчина снимки в мрежата на истинската кола и съм се старал да прилича на реалния автомобил, а не на чист и лъскав модел. Съответно не е полирана до максимум, има доста състаряване и оцапване - масло, прах и т.н. Вместо да ползвам декал наподобяващ карбон-кевлар (жълтото нещо), реших да търся по-скоро цвят отколкото структура. Просто в мащаба е крайно нереалистично да се търсят видими нишки на карбона, а като добавим и всичката гняс по частите е съвсем невъзможно. Даже на повечето архивни снимки частите са токова мръсни, че изглежда по-скоро сиво-черни, мръсни отколкото жълти. Все пак сложих декал на няколко ключови места - спойлера и пода на кокпита. 

Майсторска работа, браво! 

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта