ФОТО САЙТОВЕ И ПРОБЛЕМИ С ТЯХ !!!

Вашите арт кадри - тематични фотосесии, дискусии, съвети.

ФОТО САЙТОВЕ И ПРОБЛЕМИ С ТЯХ !!!

Мнениеот ferrarista47 » 16 Апр 2011, 15:13

От известно време не ми работи http://photobucket.com!!! И с други колеги е имало проблем, но при мен все още няма развитие... Пише ми, че се работи по проблема и тем/подобни...ала...балаааа :evil: почвам яко да се дразня!!!
Та ако има и други като мен...нека пишат :cheers:
„Ферари е единственият отбор, в който пилотът е победител, дори и когато не печели“-Жак Вилньов, син на Жил Вилньов.
ACDC
Аватар
ferrarista47
Модератор
Модератор

Име: РУСЛАН
Колекционирам: Horses ★1:18/1:43/1:64/1:87★

Re: ФОТО/САЙТОВЕ И ПРОБЛЕМИ С ТЯХ !!!

Мнениеот ms_power » 16 Апр 2011, 18:15

При мен имаше случаи да не ми се показват снимки тук-там, но сега ъплоаднах снимки и всичко беше наред. ;)
Аватар
ms_power
Lamborghini фен
Lamborghini фен

Име: Денис
Колекционирам: 1:43

Мнениеот ferrarista47 » 16 Апр 2011, 18:25

Ето какво ми пише когато стартирам сайта:

Photobucket Site Maintenance

New Maintenance Update
    Photobucket customers,

Let me begin by once again expressing my apologies for the issues you have been experiencing, and for the delay in restoring service. We continue to work diligently to resolve the problems and would like to keep you up-to-date on how things are going. The vast majority of you that were impacted should now or very soon notice that your accounts and images are back up again. However, not every user has been restored to service; we still are working to restore less than 1% (0.25%) of our user base. If your account is still not working, please be assured that we know about it and continue to work toward fully restoring service for all users as quickly as possible. We will continue to provide updates as they occur.

We hear your frustration and appreciate all of your feedback.

Thank you,

Jim Goss
    VP of Operations

И така от близо седмица :evil:
„Ферари е единственият отбор, в който пилотът е победител, дори и когато не печели“-Жак Вилньов, син на Жил Вилньов.
ACDC
Аватар
ferrarista47
Модератор
Модератор

Мнениеот Ивайло » 16 Апр 2011, 21:36

Тъй като аз съм бил от другата страна при такива проблеми, напълно им влизам в положението. Много е дразнещо за всички нас, но... s**t happens - едва ли са го направили от некадърност или нарочно.

Аз се ядосах, когато започнаха да компресират снимките без да предупредят, защото това е съзнателно действие от тяхна страна. При технически неизправности обаче не може да ги обвиняваме. Вярно е обаче, че 1 седмица е сериозно забавяне. :?
Аватар
Ивайло
Администратор
Администратор

Име: Ivaylo
Колекционирам: 1:18 / 1:72

Мнениеот Eddie » 16 Апр 2011, 21:52

И на мен ми изписваше че има проблем, но доколкото разбрах е афектирало само някои потребители. На мен ми се оправи вчера предполагам че трябва да почакаш още малко докато отстранят проблема напълно.
F..k you Photobucket
Аватар
Eddie
Глобален модератор
Глобален модератор

Име: Едуард Вахрам
Колекционирам: 1/18

Мнениеот ferrarista47 » 16 Апр 2011, 22:08

Дано скоро всичко да заработи както си теБе :cheers:
ACDC
Аватар
ferrarista47
Модератор
Модератор

Мнениеот ferrarista47 » 23 Апр 2011, 20:54

ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ОК :cheers:
ACDC
Аватар
ferrarista47
Модератор
Модератор

Re: ФОТО САЙТОВЕ И ПРОБЛЕМИ С ТЯХ !!!

Мнениеот ggapostolov » 22 Ное 2016, 15:29

има някакъв проблем със Snimka.bg
писах им но отговор никакъв няма засега
защо така им бъгна сайта
някой знае ли нещо?
ggapostolov
Победител в конкурси за модификации
Победител в конкурси за модификации

Колекционирам: muscle cars

Мнениеот Antara1 » 22 Ное 2016, 15:39

ggapostolov написа:има някакъв проблем със Snimka.bg
писах им но отговор никакъв няма засега
защо така им бъгна сайта
някой знае ли нещо?

Аз им пиша от две седмици и никакъв отговор! Дано да се оправят нещата,че много теми ще са за кошчето! Само последният ми албум работи,но в него качвах една снимка по два дена.Има още една тема по случая: viewtopic.php?f=1&t=17818
Аватар
Antara1
Диорама-любител
Диорама-любител

Име: Асен Гарджев
Колекционирам: Предимно 1:43

Мнениеот WeltherrschafT » 21 Апр 2018, 20:40

Получих следния имейл, а предполагам и всички, които имат акаунт във Flickr:

Изображение

We’re excited to announce that Flickr has agreed to be acquired by SmugMug, the photography platform dedicated to visual storytellers.

SmugMug has a long history of empowering people who love photography and who want to improve their craft, making them a perfect fit for Flickr and our creative community. With SmugMug, we’ll continue to focus on you, the Flickr members who inspire us all with your work.

Nothing will change immediately with regard to your Flickr account. You will still access Flickr with your current login credentials and you will have the same Flickr experience as you do now. We will continue to work to make your Flickr experience even better.

We think you are going to love Flickr under SmugMug ownership, but you can choose to not have your Flickr account and data transferred to SmugMug until May 25, 2018. If you want to keep your Flickr account and data from being transferred, you must go to your Flickr account to download the photos and videos you want to keep, then delete your account from your Account Settings by May 25, 2018.

If you do not delete your account by May 25, 2018, your Flickr account and data will transfer to SmugMug and will be governed by SmugMug’s Terms and Privacy Policy.

Read more detailed FAQs about this transition on the Flickr Blog.

We’re happy that Flickr is your home for photography and we look forward to the next chapter in our adventure together as we join the SmugMug family.
Thanks,
The Flickr Team
Аватар
WeltherrschafT

Колекционирам: 1:64 и 1:43

Мнениеот emovalkov95 » 22 Апр 2018, 14:44

Нищо стряскащо, само формалности във връзка с прилагането на нов регламент за защита на личните данни. Дано не вземат да променят значително облика и функциите по-нататък.
Изготвям рег. номера за модели: Изображение

Колекцията ми: 1:43 / 1:18 | Flickr | Подбрани кадри в Pinterest | модели + 1:1
Събирам снимки на Mercedes CLS Shooting Brake от родните улици - моля, изпращайте ми на ЛС или в instagram: @cls.shootingbrake
Аватар
emovalkov95

Име: Емануил Вълков

Мнениеот niko.911 » 27 Май 2023, 23:10

Здравейте колеги! Преди години сайта Snimka.Bg умря и ми изчезнаха всички албуми .След това ми се скапа и компютъра и затова изчезнах от форума за 5-6 години.Сега имам профил и качени албуми в Img BB но на няколко пъти опитах да кача снимки във форума и все удрям на камък.Нещо не мога да се оправя с кодовете за споделяне. Моля за помощ
Изображение
niko.911
Porsche фен
Porsche фен

Име: Nikolai Nikolov
Колекционирам: Porsche 1/43

Назад към Diecast фото форум