Забавих се с класирането, тъй като нямах достъп до компютър. Конкурсите си продължават...
ilubenov написа:Ако трябва да съм честен, не съм гласувал защото темата е "силует" и нито една от допуснатите до гласуване снимки не отговаря на това изискване. Не казвам, че снимките са лоши - напротив... просто не са за тази тема.
Темата нарочно е формулирана така, за да се хване в заглавието - във формата, който позволява форумът. Изрично е разяснено в началото какво се има предвид.
Браво на всички участвали в конкурса, супер кадри от всеки един!
Темата беше много широка, така че позволява всякакви модели. Мисля, че не е лоша идея да залагаме на универсална тематика.
Сега победителят Antonio_Banderaz следва да посочи какво ще е предизвикателството на следващия конкурс!КЛАСИРАНЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ФОТОКОНКУРС No. 79:
1. Antonio_Banderaz2. Zdravko893. minitek1. № 1 - 73 т. Antonio_Banderaz (номинация: zlatkoo)
2. № 2 - 71 т. Zdravko89 (номинация: minitek)
3. № 3 - 61 т. minitek
4. № 4 - 37 т. zlatkoo
5. № 6 - 29 т. track
6. № 7 - 27 т. ivanofff
7. № 8 - 22 т. MuHaTa
8. № 5 - mitesan
НАГРАДИ:
За 1-во място: победителят следва да предостави данни за получаване на наградите на лично съобщение на
emovalkov95Antonio_Banderaz:
- Получава специален сертификат за 1-во място в настоящия конкурс от diecastcarsbg.com;
- Получава ранг "Фотограф на месеца" за срок от един месец;
- Има право да получи безплатни 10 чифта табелки с регистрационни номера по избор;
* Снимката на победителя в конкурса се поставя на началната страница на сайта за срок от един месец.
За 2-ро място: класираният на второ място следва да предостави данни за получаване на наградите на лично съобщение на
emovalkov95Zdravko89- Има право до получи безплатни 6 чифта табелки с регистрационни номера по избор.
Честито на победителите и браво на всички участници!