Фотоконкурс No.79 - Силует

Re: Летен фотоконкурс - No. 79 - ГЛАСУВАНЕ до 03.10

Мнениеот ilubenov » 16 Окт 2022, 22:09

emovalkov95 написа:Много е неприятно при силни кадри и добър брой участници въздържащите се от гласуване да са толкова много. Леко обидно за фотографите ни. Същата работа като в жалката ни държавица... :roll:

Тъй като гласувалите са по-малко от 15 членове на форума, на основание раздел IV, т. 15, срокът за гласуване се удължава до 09.10.

Ако трябва да съм честен, не съм гласувал защото темата е "силует" и нито една от допуснатите до гласуване снимки не отговаря на това изискване. Не казвам, че снимките са лоши - напротив... просто не са за тази тема.
ilubenov

Re: Фотоконкурс No. 79 ГЛАСУВАНЕ до 09.10

Мнениеот emovalkov95 » 21 Окт 2022, 20:00

Забавих се с класирането, тъй като нямах достъп до компютър. Конкурсите си продължават... :signdccbg2:
ilubenov написа:Ако трябва да съм честен, не съм гласувал защото темата е "силует" и нито една от допуснатите до гласуване снимки не отговаря на това изискване. Не казвам, че снимките са лоши - напротив... просто не са за тази тема.

Темата нарочно е формулирана така, за да се хване в заглавието - във формата, който позволява форумът. Изрично е разяснено в началото какво се има предвид.

Браво на всички участвали в конкурса, супер кадри от всеки един! :clap: Темата беше много широка, така че позволява всякакви модели. Мисля, че не е лоша идея да залагаме на универсална тематика. :) Сега победителят Antonio_Banderaz следва да посочи какво ще е предизвикателството на следващия конкурс!

КЛАСИРАНЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ФОТОКОНКУРС No. 79:

1. Antonio_Banderaz
Изображение
2. Zdravko89
Изображение
3. minitek
Изображение

1. № 1 - 73 т. Antonio_Banderaz (номинация: zlatkoo)
2. № 2 - 71 т. Zdravko89 (номинация: minitek)
3. № 3 - 61 т. minitek
4. № 4 - 37 т. zlatkoo
5. № 6 - 29 т. track
6. № 7 - 27 т. ivanofff
7. № 8 - 22 т. MuHaTa
8. № 5 - mitesan

НАГРАДИ:

За 1-во място: победителят следва да предостави данни за получаване на наградите на лично съобщение на emovalkov95
Antonio_Banderaz:
- Получава специален сертификат за 1-во място в настоящия конкурс от diecastcarsbg.com;
- Получава ранг "Фотограф на месеца" за срок от един месец;
- Има право да получи безплатни 10 чифта табелки с регистрационни номера по избор;
* Снимката на победителя в конкурса се поставя на началната страница на сайта за срок от един месец.

За 2-ро място: класираният на второ място следва да предостави данни за получаване на наградите на лично съобщение на emovalkov95
Zdravko89
- Има право до получи безплатни 6 чифта табелки с регистрационни номера по избор.

Честито на победителите и браво на всички участници! :cheers:
Изготвям рег. номера за модели: Изображение

Колекцията ми: 1:43 / 1:18 | Flickr | Подбрани кадри в Pinterest | модели + 1:1
Събирам снимки на Mercedes CLS Shooting Brake от родните улици - моля, изпращайте ми на ЛС или в instagram: @cls.shootingbrake
Аватар
emovalkov95

Име: Емануил Вълков

Предишна

Назад към Фотоконкурси