An unresponsable guy

A forum for our foreign collector friends. Please, write only in English here.

An unresponsable guy

Мнениеот Wukill » 16 Мар 2014, 20:24

Hello everybody, im a foreign in your group and i would like to share something with you.

I made a deal with a guy, his forum name is Alex for a 1:18 scale lambo, after 2 hours he said somebody gave me more money and i will sell it to anybody else.

memberlist.php?mode=viewprofile&u=2631

İts a trade and by my opinion, if there is a deal the owner should do the trade with the first person. But this child is not keeping the promise and i wanted all you to know this unresponsable guy.

Dont hestitate to comment here. :) :shake:
Извинявеиte ако говоря погрешно български :)
Аватар
Wukill

Име: Ibrahim
Колекционирам: Only MB Only 1:18 Scale

Re: An unresponsable guy

Мнениеот Alex » 23 Мар 2014, 00:55

Не разбирам защо тази тема продължава да стои и то на чужд език. Нито е имало сключена сделка, нито нищо. Ако е имало някакво недоразумение то е било следствие на лошите ми познания по английски език, но при положение, че това е български форум аз не нося вина за това. Но да продължава да стои тази тема и да ми петни името при положение, че не съм се отнесъл некоректно е неправилно според мен.
Alex

Колекционирам: 1:18 1:24

Мнениеот Bi-BiB » 23 Мар 2014, 01:03

Alex написа:следствие на лошите ми познания по английски език...

Сложи цитат на това, което си му писал точно. Аз владея английски много добре, мога да помогна за вбъдеще. :shake:
Аватар
Bi-BiB

Мнениеот Thunderbolt » 23 Мар 2014, 01:43

"your wish is my command"
Изображение
The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer
Аватар
Thunderbolt
Глобален модератор
Глобален модератор

Име: Борис Желязков
Колекционирам: Alfa Romeo,McLaren F1 Team, 1:18

Мнениеот Bi-BiB » 23 Мар 2014, 12:32

Г-н Alex, Вие си замълчахте относно Вашите познания по английски език, но колегата Ибрахим беше така любезен да ми прати Вашето лично съобщение до него, за да се запознаем с тях, за да не се петни, както писахте, Вашето име:

Изображение

От това, което чета, разбирам че, проявявате изключителна скромност относно Вашите познания по английски език. Това е добре, "скромността краси човека", казват някои. Единственото, което ме озадачи е, че предлагате като алтернатива да масажирате Ибрахим, а той едва ли иска точно това от Вас. Единствената Ви грешка е една буква, но и с нея става ясно на всички, че Вие просто съвсем учтиво му теглите майната на колегата Ибрахим, тъй като сте си намерили по-добра оферта. ОК, разбирам, кинтите са си кинти. Ако бяхте мъж на място щяхте още веднага да вземете отношение и да обясните, че за Вас парите са най-важни (не сте единствен) и точка по въпроса. Интересното, че нито "българския форум", нито "лошите Ви познания по английски" ви попречиха да комуникирате с колегата Ибрахим, те станаха пречка за Вас след като си намерихте друг клиент. Вие обаче решихте да ни разтягате локуми за "български форум", "лоши познания по английски език" и да ни обяснявате кое е правилно и кое не. Просто се изложихте.
Аватар
Bi-BiB

Назад към DiecastCarsBG - International