Искам да благодаря на всеки, който беше част от тазгодишната среща! За мен тя беше истински успех - отново се събрахме. След 3 трудни години стана реалност, благодарение на вас. Независимо от количествата модели - дали само сте дошли да ни поздравите или сте донесли 5 моделчета, вие показахте своята подкрепа. Това е едно ново начало и ще имаме още много поводи да се наслаждаваме на хобито, на хубавите емоции и старите приятелства. Най-много ме зарадва това, че имаше много нови лица, вероятно от Facebook групите, които дойдоха да разгледат, доведоха семействата и децата си, прекараха един хубав ден, опознавайки хобито ни. Това е най-големият успех! Не правихме списъци, хората влизаха и излизаха, но по груби сметки са минали около 80-90 човека, а може и повече. Дори имахме гости от друго изложение в хотела, които видяха плакатите и се качиха да се любуват на моделите.
Специално благодарим за подкрепата на собствениците на магазини, които застанаха зад нашата среща със своите бизнеси. Това е наистина ценно партньорство, защото работим за една цел - да развиваме хобито ни, да достигнем до повече хора. Не е въпрос само на пари и продажби, а да правиш това, което обичаш. Радвам се, че усетих това отношение в нашите разговори.
Дадох си сметка, че тези среща не са за моделите, а за хората. Да, прекрасно е да видиш на живо модели, които си гледал само на снимки, но най-ценното са разговорите, запознанствата, общуването. Запознах се със страхотни нови хора, с някои се запознахме за втори и трети път ( Емо, val, извинете ме

), видях такава страст към колите и моделите, която ми върна най-хубавите спомени.
Нямам търпение да дойде следващата среща!