retrocars написа:Може би трябва да добавите "Национална среща-изложение" за да се знае,че трябва да се носят модели а не само да се идва и да се гледа(за колекционерите).
val написа:Не искам да намирам кусури, но с просто око се вижда, че сбирката е била слаба. Няма какво да се лъжем. За мен лично не е ок да се прави на другия край на България. Не знам кой е бил организатор, но като гледам броя хора - такова число постигахме на месечни сбирки преди няколко години. Въобще не отварям дума за юбилейната сбирка на софийската група февруари месец - тази бройка по три.
За да има що-годе посещаемост, трябва да е на централно място в страната и по възможност да не съвпада с празници и повече почивни дни. Все пак хората предпочитат повече почивни дни да са си със семействата, а не да отдават това време на колички и играчки.
С една дума - сбирка е имало - факт. Основни грешки- място и време.
поздрави
retrocars написа:Поздрави за организаторите!Как трябва да се нарича:-среща,сбирка...?Може би национално изложение на умалени модели на автомобили.Среща или сбирка ми звучи много регионално.
Такива срещи или сбирки си ги правят периодично.Примерно в София всеки месец.Вложете повече в думата "Национална...".От цялата страна трябва да участват колекционери.Не съм от
Габрово, но там е центъра на страната.Голяма зала, посещаемост прилична.Защо да не се прави националното изложение там?За такива национални изложения трябват пари и реклама, не става само с гол ентусиазъм.Миналата година на Националната среща в София, бяхме около десетина човека колекционери и 3-4 търговци.Тъжно...Оставам темата отворена за размисъл до следващато изложение.Поздрави.
Назад към DiecastCarsBG - International
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта