Посещение на завод Мир - Разград

Дискусии и новини, свързани с хобито.

Посещение на завод Мир - Разград

Мнениеот castangelov » 06 Авг 2014, 21:42

Здравейте. Постоянно отсъствам и посещавам крайно рядко сайта. Днес бях случайно в Разград и се заприказвах с приятели за завода.Така решихме да отидем до там.Посрещна ни един много мил господин и една дама чийто живот е минал там, те ни върнаха назад във времето.След приятната и безкрайно изчерпателна обиколка си взех няколко модела + един абсолютен уникат, но ще кача снимки като имам време.Който има възможност - нека посети завода! Няма да го върнат.Жалко, че е затрит, но има хора, които живеят с историята и ще ви върнат назад в годините.
castangelov

Колекционирам: всички мащаби

Re: Посещение на завод Мир - Разград

Мнениеот Bi-BiB » 10 Авг 2014, 22:45

castangelov написа:...един абсолютен уникат, но ще кача снимки като имам време...

Изображение

Изображение

източник - ибей
Аватар
Bi-BiB

Мнениеот bogomilowa » 09 Сеп 2015, 15:09

Aз съм от Рaзгрaд, и мaйкa ми едно времее рaботеше тaм.Много съм изненaдaнa, че сa ви обърнaли внимaние и сa били любезни.Aз имaм няколко моделчетa,които ми е носилa от тaм,но понеже не съм голям фен мисля дa ги продaм. Нещото което ми прaви впечетление е че в Бългaрия тези колички не струвaт нищо,срaвнявaм същите модели с цените в чужди сaйтове и цените тaм сa x2,от тези които ми предлaгaт тук.
Поздрaви
bogomilowa

Мнениеот bobarce » 19 Сеп 2015, 17:13

bogomilowa написа:Aз съм от Рaзгрaд, и мaйкa ми едно времее рaботеше тaм.Много съм изненaдaнa, че сa ви обърнaли внимaние и сa били любезни.Aз имaм няколко моделчетa,които ми е носилa от тaм,но понеже не съм голям фен мисля дa ги продaм. Нещото което ми прaви впечетление е че в Бългaрия тези колички не струвaт нищо,срaвнявaм същите модели с цените в чужди сaйтове и цените тaм сa x2,от тези които ми предлaгaт тук.
Поздрaви

Не бързайте да си продавате моделите. Търсете си вашата цена. Иначе просто ще направите подарък на лица, които не го заслужават. Хубаво е, че пазите моделите, които майка ви е носила. Аз лично имам все още останала при мен малка част от колички мачбокс, вкл.и разградски. Обявил съм ги за продан, но никак не ги бързам. :shake:
bobarce
Фен на руски коли
Фен на руски коли

Име: Димитър Димитров
Колекционирам: 1:43 СССР/Русия

Мнениеот enrique » 21 Сеп 2015, 18:24

Аз колекционирам българските колички с варианти, така че имам интерес поне да ги видя. Относно цените - не гледайте за колко се пускат, а за колко се продават - поне Ибей позволява да се направи и такава проверка. Ама ако решите да ми пратите снимки и цени може и да има нещо интересно и за мен макар, че вече трудно намирам варианти от по-старите модели.
Какво му трябва на човек - хлебец, лучец и някоя сгодна..... Мачбокс колица. А защо не и някоя Киндер играчица :D
enrique
Matchbox фен
Matchbox фен

Име: Илия
Колекционирам: около 1:60 и чат-пат нещо друго :)

Мнениеот bogomilowa » 25 Сеп 2015, 19:05

Не са кой знае какво моделите,които имам, но ако искате дайте имейл и ще ви пратя снимки.
bogomilowa

Назад към Дискусии и новини