Предлагам в тази тема ,всеки от форума да снима неговата колекция във всички мащаби,а не само някои модели по отделно (само общи снимки). Да започваме !
Другата тема е за витрини и шкафове. Тази е за цели колекции. Интересно ми е да видя големите колекции на Mr.Mercedes-Benz, civic, minichamps uniqua1|43...
Дори да не са целите, даже и 50% от тях ще са впечатляващи.
Само ще помоля и аз да пускате снимки на цели колекции, а не снимки на 1-2 модела. За тях има доста други теми.
Очаквам да стане интересна тема и ще я закача отгоре.
Нека аз да открия темата със снимки. Започвам с колекцията ми в мащаб 1:43. Доста е разнородна, но като ми харесва всичко, и немога да се ориентирам към определена марка коли или производител. Но с времето и това ще се оправи.
Последна промяна ilkonikolov на 12 Мар 2009, 10:56, променена общо 1 път
Ето и моята малка колекция в 1:18 и близки мащаби. Извинявам се за скапаните снимки, но ги направих набързо, докато пренареждах колите. Така събрани заедно изглеждат доста малко.
Скоро ще покажа и другата си колекция.
Тези долу не стоят на земята! Те са на втората такава секция, но сега там има елха и затова ги наринах на пода за снимката. Да не си помислите нещо!
Моята бледнее по качество на моделите, но като подборка си ми харесва. И аз се извинявам за качеството на снимките, но апарата толкова позволява при слабо осветление.
Тук на последната снимка не съм видял, че песът е бутнал 2-3 от моделите, иначе разбира се не стоят така
Една обща:
Скоро смятам да сложа по един допълнителен стъклен рафт между дървените, хем ще даде място за нови модели, хем лампите ще си вършат работата за 2 рафта едновременно.