Ивайло написа:Не съм виждал тези модели, но ако името им е единствено DIE CAST METAL, не ми вдъхва доверие. На какви цени са? Едва ли ще са по-качествени от Bburago и Maisto.
Пратих ти ЛС в него има линк и информация.

Ивайло написа:Не съм виждал тези модели, но ако името им е единствено DIE CAST METAL, не ми вдъхва доверие. На какви цени са? Едва ли ще са по-качествени от Bburago и Maisto.

Качеството им е подобно на Maisto.
значи не са много добри. Друго е да имаш модел за 30-40 лв ,друго е да имаш и за над 100. Въпреки че не винаги цевата е от значение. 

suzuki_rf600r написа:Някой да ме поправи ако греша, но като се има в предвид, че Otto правят доста модели, който нямат алтернатива (не се правят от никой друг), мисля, че на това се дължи цената. И може би че моделите са смолни (за което не съм сигурен).
Facebook 

Само дето нямат 21ца. Мисля да си я поръчам, но ме е страх от това че някои клеги казаха, че смолните модели с времето ще се разпаднат/счупят/развалят вярно ли е?

Megane Coach написа:Апфф вчера бях в Хобиленд тия смолни модели много добре изглеждатСамо дето нямат 21ца. Мисля да си я поръчам, но ме е страх от това че някои клеги казаха, че смолните модели с времето ще се разпаднат/счупят/развалят вярно ли е?
![]()

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта