Здравейте и от мен!
Аз много рядко имам късмет в подобни участия и определено се зарадвах, когато разбрах за резултатът от тегленето на жребия!
Искам първо тук да благодаря на Бисер и АКСОН БЪЛГАРИЯ, за този подарък! Искам да благодаря и на всички писали тук, и да им пожелая успех в бъдещи подобни инициативи!
Всички знаем, че в последните години Welly правят доста добри модели за своя клас (и своята цена). Аз лично имам най-много впечатление от моделите им в мащаб 1:24. Най-много харесвам европейските им „ретро“ модели и предимно тях си купувам. Най-впечатляващи според мен са Трабантите, Peugeot 504, Renault R8 Gordini, VW Bus T1 и Т2, Citroen DS 19 Cabriolet, Vw Beetle и невероятно симпатичния Citroen 2 CV. Американските модели също са бих казал традиционно добри, но аз лично предпочитам европейските.
Ето и развръзката на темата:

Моделът е вече при мен. Доста е забавен – бързичък е и „дрифти“ добре

Имах възможност да избирам от 5-6 модела, а Бисер и колегите му се бяха погрижили дори и за комплект батерии в кутията! Получих модела с куриер, изключително бързо и коректно.
Още веднъж благодаря на Бисер и АКСОН БЪЛГАРИЯ!
Надявам се да продължат да ни информират тук във форума, за новините около разпространението на моделите на Welly в България. Интересно ми е и какво ще последва от анкетата въпреки, че бяха събрани едва 13 отзива.
Поздрави на всички!