Lucky13 написа:Аз лично пък не съм на същото мнение като горните.
Аутоарт не подготвят 918, а са го направили вече. И ще го предложат на същата цена В ЩАТСКИ ДОЛАРИ, както и предишните им Сигначър модели. Това, че курса на долара се е променил не е тяхна вината.
След това, появата на нови производители може да бъде само и единствено положителна. Независимо дали са смолни или метални. По простата причина, че колкото по-голямо предлагане има, толкова по-голяма конкуренцията. А това води само до две неща - по-ниски цени и по-високо качество.
Не виждам и нищо особено силно в представянето на който и да било. Честно казано "новините" са си скучни и нищо по-различно от очакваното. Единственото интересно за мен е, че АутоАрт се включват във Формула 1 жанра. но и това беше вече показано още миналата година.
Напълно съгласен
monk.17 написа:Аз определено съм разочарован от толкова много смолни модели . Тук по отношение цена - качество най ми допадат моделите на ОTTO и GT SPIRIT и по- точно 560SEC AMG . Това може да се окаже и първата ми смола . Аutoart са ми фаворит като производител ,предлагат голямо разнообразие от модели , но с тези цени са на път да ме откажат като техен клиент . За съжаление не видях нищо ново от NOREV и KYOSHO . В крайна сметка за всекиго ще се намери по нещо интересно , с което да обогати колекцията си .
И тук съгласен. Киошо от години нямат хубави премиери. АА са добри- да, вдигнаха цените, но ще пестим повече, ще купуваме 1-2 модела годишно, но кефът е по-голям. Извадиш от кутийка, отвориш капаче, врътнеш гуми...
Колкото до смолата...в никакъв случай. По-добре 43-ка. Същата детайлност, по-малко пари, по-малко място заема