да питам -на снимките се вижда една Ланчия Делта мартини 1/18 тя на кой производител е
за да я следя в ибеи., и едно субару на Лиати май ще има 

Официално СМС вече заеха ценовата категория на Екзото. 

Дори и АА не предлагат кой знае какво . Смоли колкото щеш , май ще трябва да се преориентирам към някой от тях . Не схващам логиката на Норев - запечатаните им модели са на цени като тези с активни елементи , що не си ги правят като хората , хем повече кеф , хем повече оборот .
Е все ще се намери нещо да попълня колекцийката .monk.17 написа:Всяка година оставам все по-разочарован .Дори и АА не предлагат кой знае какво . Смоли колкото щеш , май ще трябва да се преориентирам към някой от тях . Не схващам логиката на Норев - запечатаните им модели са на цени като тези с активни елементи , що не си ги правят като хората , хем повече кеф , хем повече оборот .
Е все ще се намери нещо да попълня колекцийката .
Успявам да преглътна това, че не се отварят, за сметка на факта, че визията им е впечатляваща, боята е страхотна и детайлите и отвън, и отвътре са на високо ниво. Единственото, което ми липсва, са завиващите предни гуми.
Все пак ще е по-добре да се радваме на модели от смола, които никога няма да бъдат направени от добрите diecast производители в мащаба, отколкото само да мечтаем. 

emovalkov95 написа:Новите смолни модели ми пълнят душата (защото са на автомобили, които харесвам).Успявам да преглътна това, че не се отварят, за сметка на факта, че визията им е впечатляваща, боята е страхотна и детайлите и отвън, и отвътре са на високо ниво. Единственото, което ми липсва, са завиващите предни гуми.
Все пак ще е по-добре да се радваме на модели от смола, които никога няма да бъдат направени от добрите diecast производители в мащаба, отколкото само да мечтаем.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта