Благодаря,
радвам се, че ви харесва и наистина се надявам да е полезно за някой, който ще пробва да направи такъв модел. Трябва да отбележа, че не съм толкова добър, имам много да уча още, докато стигна нивото на истинските майстори. За мен голямо вдъхновение е
Suberfactory , а той точно приключи същото Бугати, но в 1/12 (едно жълто и едно синьо)
Гледам тези дни много снимки на Бугатито и всички са крайно лъскави, особени репликите. Аз от друга страна, искам да пресъздам автомобила грабнал победата в GP Monaco, а съм сигурен, че след състезанието колата не е била особено лъскава. Намерих и черно Бяла снимка показваща подходящо захабен екземпляр и нещо такова ще е моята цел.
Инструкцията не включва снимки и материали, как изглежда може да се види по-долу
Междувременно реших да си дам малка почивка от двигателя и да боядисам сините части. Речено сторено, само дето не се получи перфектно и в крайна сметка някой неща ще бъдат пребоядисани. Преди боята разпробих различните дупчици където ще има сглобки и със свредел 0,3мм минах с по няколко завъртания дупките където се хваща ламарината към рамата. Така боята и лакът няма да ги заличат.
Ето и снимки: