toshkoo написа:Гости от Варна приемате ли?Най-вероятно ще съм в София по това време ще се постарая да намина.
Наугрим написа:Здравейте, искам да ви поканя на представянето на дебютната ми стихосбирка "Знеполе", която ще се проведе на 28.9 - събота от 17 часа в Дом на културата "Средец", находящ се на ул. Кракра 2а, известен в миналото като "Лиляна Димитрова". Резервирал съм зала с 250 места на 2 етаж до стълбите. За евентуални въпроси ето телефона ми - 0894-707-750 - Светозар. Ето откъс от едноименното стихотворение "Знеполе".
Там във западна България, сред гори и върхове,
чуден край се днес намира, той зове се Знеполе.
Там сред времената древни се поселил горд народ,
даже в робството вековно, той запазил своя род.
Наугрим написа:... Ако продължаваме в този дух ще престана да се занимавам с организацията на срещите.
TheDevilTwin написа:Наугрим написа:... Ако продължаваме в този дух ще престана да се занимавам с организацията на срещите.
Светльо, моите уважения към теб, но ето моята обратна връзка относно вчерашната сбирка:
1. При положение че предварително от теб е договорен наем 30 лева на час, редно е като организатор и лице, което заплаща този наем да изискаш от отдаващите помещението да се погрижат за наличие на адекватни условия - маси, столове, тоалетна и т.н. Съответно не смятам за логично хем от нас да се търси съдействие за наема, хем в същото време да се изисква да мъкнем чинове и столове. Също така смятам, че е редно предварително да се събират средства за наема, а не по средата на сбирката да се изтъпанчиш, обявявайки че призоваваш всеки да извади пари от джоба си.
2. На разстояние 500 метра от въпросната галерия Сезони няма безплатен паркинг, нито паркоместа, които посетителите да използват, но за сметка на това навсякъде е синя или зелена зона. Съответно аз като участник в сбирката имам точно нулево желание да мъкна торби и кашони с модели за показване и/или продажба. Съдейки по броя на донесените модели - вероятно не съм единствен.
3. Звъненето по телефоните на хора от форума с цел да ги агитираш да присъстват, по мое мнение е отживелица, която трябва да си остане в 20-и век. Отнема не повече от 10 минути да се създаде събитие във фейсбук с дата, час и локация - горе-долу също толкова, колкото да се напише публикация тук във форума.
Приеми го не като заяждане, а като градивна критика от човек с опит в организирането на събития от най-различно естество.
Thunderbolt написа:1. 120 лева за тая дупка са обир. 4 избушени маси дето като си оставиш модела после трябва да го чистиш за да не хване сифилис. И с какво се задължават тези т.нар. домакини? да отключат залата? ами не, ще си носят чиновете, защото им е платено.
2. Като искаш да си организатор поемаш положителните и отрицателните неща вървящи с което. Плащаш от джоба/носиш/разправяш се и това е. Много добре знам колко неблагодарна работа е, но не съм се оплаквал нито веднъж.? Този форум (както и организираните от него събития) винаги е работил на загуба за някои хора, за да могат другите да имат безплатен достъп. Така и ще остане още колкото там му остава.
3. val: имаш 24 часа да редкатираш мнението за "мишоците", ако не аз ще го направя
4. Всичко, което Иво е обяснил преди мен!
Наугрим написа:... След две напълно безплатни за присъстващите срещи, наемът за които бе заплатен от един човек, не смятам, че някой може да има претенции. 30 лева за час за помещение от близо 200 квадрата в Топ Центъра на София е оферта отвсякъде.
Относно паркирането - паркингът зад сградата беше на наше разположение и аз съм вдигал бариерата на всеки, който е пожелал това. Зареди този ангажимент не можах да поговоря достатъчно с колегите. Тоалетна има до помещението, което ползвахме. Относно оповестяването за срещата - създал съм три събития във Фейсбук по всички правила за това.
Назад към DiecastCarsBG - новини
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта