stelian123 написа:Lucky13 написа:Честито и от мен.
Интересно ми е дали си го получил вече сглобен? Защото без панелите му отдолу и с предницата махната, както идва по принцип, има още много детайли на които можеш да се насладиш.
Здравей!
Получих го сглобен. Предния панел е захванат с толкова малки болтчета - като от очила, че ме достраша да го човъркам. Имайки в предвид, че модела е и пластмасов ... От комплекта липсва отвертката за тези винтчета - това беше и причината да го взема на значително по-ниска цена.
Винтчетата всъщност се завинтват за шасито му, което е метално, както и цялото му окачване. Моят е опакован и прибран и не мога да погледна, но мисля, че "багажника" му отпред е на магнити и можеш да го извадиш. Под него има още детайли и капак в пода, който като отвориш, има акумулатора и кабели.
Цялото му предно окачване и радиаторите с вентилаторите им са там като на истинската кола. Ако махнеш панела в средата на пода и този под мотора, всичките тръби от радиаторите до мотора и всичко останало е там пресъздадено.
Ако човек има мястото и финансовите възможности, направо си струва да се купи втори модел, за да се изложи "гол" без панели по него.
Този модел е най-доброто в 1:12 някога правено. Единственото, което се доближава е 288 GTO, което също е на Тамая.