вече не
), с годините ми се насъбраха немалко 43-ки, които заслужават да бъдат показани вече, не знам как още не са вдигнали бунт от рафтовете и кашончетата.
С голям кеф започвам тази тема, защото в 1:43 събирам единствено специални за мен автомобили, като се оформиха следните подколекции: личните автомобили в семейството (доста трудно начинание), модели на Mercedes CLS X218 (Shooting Brake) - бройки, които съм срещал наживо (ако има фенове - може да последват страницата ми в инстаграм), и по изключение - коли, които по принцип ме радват, но все пак трябва да съвпадат със забелязана по улиците от мен кола. Оттук дойде и заглавието. Тематиката звучи стеснена, но има опасност да обхване... всичко.
Общо: 112
Последните представени модели:

Mercedes

CLS Shooting Brake

Audi

Opel

Porsche

Разни

Истинската кола е ракета на колела, то е ясно. До скоро не знаех, че под капака се слага 4 литров двигател, а не 6.2 М156 мотора. Обяснението на Мерцедес защо са запазили името 6.3 също е интересно. Един вид ако си имал старото 6.3 АМГ, изведнъж да минеш на 4.0 АМГ не звучи добре и не гъделичка егото достатъчно. Дизайнът на сегашното поколение Мерцедеси отпред не ми допада, отелно разлика между C, E и S почти не мога да направя.

Но все пак страхотният цвят, интериор и визия, не позволяват да бъде изпуснат на тази цена. Да вметна - бих искал да събера всичките модерни Е-класи комби.

Една от причините да не участвам активно във фейсбук групите е, че ядат от потенциалните участници във форума. Среща се доста добър материал, който не присъства тук, а това е тъжно. Единственото предимство на фейсбук е, че прави нещата лесни, но там всяко съдържание е еднодневка, снимки се бълват нонстоп. Жадувам за възраждането на конкурсите...
) но за парите си е супер. Джантите му размених с предфейслифтов X218, за да е точно копие на истински автомобил от Бургас. Не съм го срещал наживо, но това е въпрос на време.