WeltherrschafT написа:Жалко, че няма вече снимачи тук...

Една от причините да не участвам активно във фейсбук групите е, че ядат от потенциалните участници във форума. Среща се доста добър материал, който не присъства тук, а това е тъжно. Единственото предимство на фейсбук е, че прави нещата лесни, но там всяко съдържание е еднодневка, снимки се бълват нонстоп. Жадувам за възраждането на конкурсите...
Тази вечер ви представям второто поколение на CLS - C218, в традиционен за модела още от концептуалния (2003 г.) червен цвят и то любимия ми designo hyacinth red. Моделът на норев има трески за дялане (височината на окачването...

) но за парите си е супер. Джантите му размених с предфейслифтов X218, за да е точно копие на истински автомобил от Бургас. Не съм го срещал наживо, но това е въпрос на време.

С показания фейслифт от Мерцедес за пръв път представят Multibeam LED технологията, при която пътната обстановка се следи непрекъснато и 24-те самостоятелни светодиода се контролират така, че дори в режим на дълги да не заслепяват идващите насреща:
https://www.youtube.com/watch?v=KTFfYsXjHYc Тези фарове са допълнителна екстра, но присъстват в повечето бройки.
Стандартни са фаровете от предфейслифтовия модел.
Стоповете на тази кола са просто емблематични и за мен са ненадминати.
2014 Mercedes-Benz CLS400 facelift 996 designo hyacinth red metallic |
Norev (Dealer Edition) | B6 696 1936

Всичките снимки във Flickr.