От снимките не се вижда, но все някъде трябва да има фар. Не вярвам от БМВ да са предвидили водача да си свети нощем с джобно фенерче докато кара с 200 + км/ч. Иначе по закон моторните превозни средства трябва да разполагат с предни и задни светлини - в отговор на въпроса кой го е казал.
Принципно може и да няма фар, ако е предназначен за използване само на писта.Този от снимките (истинския) най-вероятно е такъв, тъй като е обут със сликове, които също са забранени по пътищата.
Именно както и при спортните автомобили не всички имат активни светлини освен ако не се налага. Както и формула 1 така и GP сериите при мотоциклетите няма светлини, единствено за мотоциклети със активни светлини се сещам за 24 hours of leman където просто е необходимо
и малко UP на темата от китайски сайт си поръчах едно чопърче и тази вечер си поиграх с него и с един маркер наистина по мотора не съм прави нищо друго , освен да боядисам рамката с маркера и някои дребни детайли с черно махнах и предния калник и добавих две жила преди :
след :
единствения проблем е , че мащаба май не е точно 1:18 ами клони към 1:20 /22
ПОЗДРАВИ !!!!
"АВТОЛАК-СЕРВИЗ" - НАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ СА ПО-ГОЛЕМИ ОТ ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ
Вярно бе!!! забравил съм газта По принцип на повечето снимки които прегледах намаше жила (прекарани са в рамата) и не се виждат. Но на мен си ми харесва как висят
"АВТОЛАК-СЕРВИЗ" - НАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ СА ПО-ГОЛЕМИ ОТ ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ